Bram en Nienke's Mongolie challenge 2011

Bram en Nienke's Mongolie challenge 2011


SMS berichten van het front

Hallo beste lezers/lezeressen,

 

Hier weer een bericht van de webmaster(klinkt wel leuk haha) Mark.

Nienke en Bram zijn nog altijd on the roll, en zijn nu in het Altai gebergte…zij stuurden mij een 2 tal smsjes die ik hieronder zal quoten, tja ik kan nou eenmaal niet zo boeiend vertellen als Bram dus waarom proberen :)

 

” We rijden het Altai gebergte binnen na de Russische grens. Alles gaat goed maar waarschijnlijk geen mogelijkheden tot internet dus vandaar op deze manier. vanaf Donderdag Mongolie!!. Zodra we weer kunnen sturen we foto’s”

” Het Altai gebergte is fantastisch , onwaarschijnlijk mooi!!! Vandaag het gebergte verder in richting de grens met Mongolie. Gisteren een kerk bezocht en geslapen in een vakantiepark Russian style, aan een meer. De man is fantastisch trots op zijn eerste buitenlandse gasten. Hij heeft voor zijn deur gestaan tot bij ons het laatste licht uit ging. ‘s morgens werden we ontvangen en uitgezwaaid door het hele gezin”

“Het Altai gebergte is zo onwaarschijnlijk mooi, om de 2 km een totaal andere omgeving, we zijn er echt stil van!. Omschrijven lukt simpelweg niet. We staan bijna aan de Mongoolse grens. De Jaguar van team http://www.team4rts.com/ heeft vandaag zijn laatste adem uitgeblazen. De Renault heeft start- en veringsproblemen maar die zijn op te lossen. Vanaf morgen een gigantisch land waar in totaal 130 km asfalt ligt maar Oooo wat is dit mooi  XX B&N”

fotos via http://www.team4rts.com/ met dank en sterkte voor het vervolg!

3 Responses to SMS berichten van het front

 1. Kriebel kriebel Mozes wat gaaf!

 2. Panters,

  WAT EEN VERSCHRIKKELIJK MOOIE VERHALEN.

 3. bram&pien
  wat een helden zyn jullie en geef die 2 meiden een dikke pakkert omdat ze jullie op sleep touw nemen.Blyf jullie volgen
  antie


 • Laatst gepubliceerd

 • Twitter

  • Het einde!!..Het was fantastisch en bedankt!! Laatste verhaal over de trip van Bram en Nienke @ the mongolchallenge 2011
   http://t.co/QxU7MhM
  • @team4rts
   Doe iedereen de groeten, Bram en Nienke in het bijzonder!!! goed gedaan mensen #proudtobedutch
  • Bram en Nienke zijn onderweg naar huis, wij misten nog een deel van de reis daarom hier het verhaal The remaining Story!
   http://t.co/uJOaS6J
  • Nieuws van het Front, Bram & Nienke in gastvrij Kazachstan , Altai gebergte, op naar Mongolie! De Jaguar is overleden :(
   http://t.co/RiQQ44b
  • Bram en Nienke laten weer van zich horen, nu via sms, foto's via @team4rts....de Renault is still alive!! Lees het hier
   http://t.co/3QCqqVY
  • Yess nieuw bericht van het front door Bram en Nienke!!....zwaar in Kazachstan lees het hier
   http://t.co/pMtBSua
©2018 Mongolie-challenge-2011 Entries (RSS) and Comments (RSS)  Raindrops Theme