Bram en Nienke's Mongolie challenge 2011

Bram en Nienke's Mongolie challenge 2011


Hoe wordt ik sponsor?

Ook voor de Mongol Challenge geldt dat teams elkaar steunen op weg richting het Oosten, maar ook iets willen betekenen voor anderen, in dit geval Mongolie. Het geld dat we via sponsoring, individuele donaties en de verkoop van de auto bijeen zullen brengen zal worden geschonken aan lokale goede doelen in Mongolië.

 

 1. Het weeshuis: Verbist Care Center
 2. Training ter preventie van vrouwenhandel
 3. Healthy Child – Future Society
 4. Nieuwe bronnen van inkomsten voor Mongoolse herders
 5. Boeken voor rolstoelgebruikers
 6. Microkrediet (leningen) voor blinden en slechtzienden
 7. Werkplaats en gereedschap voor ambulance chauffeurs
 8. Steun aan Mongolian Association of Wheelchair users
 9. Bestrijden van kindersterfte in Nalaikh District health Centre
 10. Start van AA centrum in Gordoc

 

Voor een uitgebreide projectomschrijving kijkt u hier.

 

In welke uithoek van deze planeet we met onze brakke bolides ook komen, één ding is overal hetzelfde en dat is dat we allemaal op deze planeet rondlopen met dezelfde dromen. Waar jij switcht naar de verbeterde Iphone4 probeert iemand anders een waterput te slaan voor het inkorten van zijn zoektocht naar water. Iedereen wil vooruit, alleen de plek waar jij voor het eerst het daglicht ziet is vaak bepalend hoe de rest van jouw leven eruit ziet.

De afgelopen jaren hebben de teams over honderd projecten gesteund. Van compleet nieuwe basisscholen, microkrediet tot het slaan van waterputten. Wij zijn jongens die graag een stukje uitdaging aftikken maar ook een footprint achterlaten in het land waar we finishen. Daarom zal de Mongol Challenge geheel volgens traditie lokale projecten steunen in Mongolie.

De teams worden daarom uitgedaagd een streefbedrag van 1.000 euro per deelnemer aan fondsen te werven voor projecten in Mongolie. Hiervoor bestaat de stichting Challenge for Charity Foundation. De stichting incasseert de fondsen en verdeeld die over de nuttige projecten in Mongolie.

Een aantal sponsors hebben een project uit de lijst gekozen vanwege de binding met hun eigen werkzaamheden. Voor ons is het lastig kiezen uit 10 goede projecten. Wij hebben dan ook besloten om het ingezamelde geld over de goede doelen te verdelen.  Het straafbedrag van € 1000,- hebben wij  al ruim overschreden, samen met de verkoop van de auto hopen wij de € 2.500,- te halen.

 

Wilt u nog bijdrage leveren?

Storten kan en mag, GRAAG!! op 43.63.71.502 tnv  B.Oudejans ovv:  Goede doelen  Mongol Challenge 2011.

Met behulp van de stichting Challenge for Charity Foundation zorgen wij dat het geld op de juiste plek terecht komt.

 
 • Laatst gepubliceerd

 • Twitter

  • Het einde!!..Het was fantastisch en bedankt!! Laatste verhaal over de trip van Bram en Nienke @ the mongolchallenge 2011
   http://t.co/QxU7MhM
  • @team4rts
   Doe iedereen de groeten, Bram en Nienke in het bijzonder!!! goed gedaan mensen #proudtobedutch
  • Bram en Nienke zijn onderweg naar huis, wij misten nog een deel van de reis daarom hier het verhaal The remaining Story!
   http://t.co/uJOaS6J
  • Nieuws van het Front, Bram & Nienke in gastvrij Kazachstan , Altai gebergte, op naar Mongolie! De Jaguar is overleden :(
   http://t.co/RiQQ44b
  • Bram en Nienke laten weer van zich horen, nu via sms, foto's via @team4rts....de Renault is still alive!! Lees het hier
   http://t.co/3QCqqVY
  • Yess nieuw bericht van het front door Bram en Nienke!!....zwaar in Kazachstan lees het hier
   http://t.co/pMtBSua
©2018 Mongolie-challenge-2011 Entries (RSS) and Comments (RSS)  Raindrops Theme